Други продукти

Други продукти

Всички принадлежности, използвани в комбинация с компресорните блокове, като например изсушители, измервателни системи, системи за редуциране на налягането, разширителни групи, охладилни системи с фризерен агрегат, системи за подготовка и филтриране на газта, контролни панели и др.

Изсушител

Двойни самовъзстановяващи се изсушители или единични изсушители от абсорбционен тип се използват като стандартни. В двойните системи се използва горещ газ за изсушаване на мократа задържаща повърхност, докато другата колона остава в оперативен режим. Превключването между двете колонки може да бъде ръчно или автоматично.
Изсушителите могат да се оборудват също и със системи за газов анализ за непрекъснат мониторинг на съдържанието на влага в газта, които могат да се използват за автоматично управление.

Измервателен шкаф

Шкафовете за измерване и редуциране се изработват по поръчка в зависимост от спецификациите на приложението.

Разширителна група

Каскадната система на разширителната група на Safe е разделена на един до три секции: висок, среден и нисък. Могат да се свържат различен брой каскади, за да се увеличи капацитетът.
Разширителните групи обикновено се доставят в комплект с команден и предпазен панел и могат да се затварят в цели самоподдържащи се модулни метални структури.